Стих от Словото

Но и вие свидетелствайте, защото сте били с Мене отначало. Йоан 15:27. Били ли сме с Исус? Да, защото Святият Дух, който пребъдва в нас ни свидетелства за Него. Така че, говорете за Исус по повод и без повод. Божието Слово е силно. Може да ни се противят, може да не ни харесват, може да не ни канят повече там където са ни приемали преди. Това няма значение, нека да чуят. Един ден Святият Дух може да им пропомни думите, които сме им казали. Може този човек на който говорите да не го видите повече. Няколко думи за Исус са благословение и понякога можем да спасим и човешки живот. И така свидетелствайте...

Насърчение
“Не бой се и не се обезсърчавай” (Вт. 1:21) Върви защото “Господ, твоя Бог, който върви пред теб, Той ще се бие за теб…” (Вт. 1:30) и завладей земята защото “Господ, твоя Бог, предава земята пред теб; изкачи се и я завладей…(Вт. 1:21), на теб и синове ти ще я дам, “защото ти напълно последва Господа…” (Вт. 1:36)

Боже прости...
Ако народът Ми, който се нарича с Моето име, се смири и се помоли, и потърси лицето Ми, и се отвърне от нечестивите си пътища, тогава ще послушам от небето, ще простя греха му и ще изцеля земята му. (2 Лет. 7:14)
Нека да се обърнем към Бога със смирение и прошка и да потърсим Лицето Му и да кажем: Боже, прости греха ни, изцели земята ни и благослови България!


неделя, 3 октомври 2010 г.

Противниците на Израел няма да успеят - Карикатура!

Противниците на Израел няма да успеят - Карикатура!
Господ на Силите е с нас! Прибежище е нам Якововият Бог! (Псалм 46:7,11)


2 коментара:

  1. Абе като гледам и политиците на Израел...доста са далеч от Исус Христос, а и е поредната светска държава.

    Израел е бил и винаги ще бъде ДУХОВНОТО наследство, не това по плът.

    "Няма юдеин, няма грък...." Ап. Павел.

    ОтговорИзтриване
  2. Защо ли апостол Павел е написал Ромляни 11 глава?!

    ОтговорИзтриване