Стих от Словото

Но и вие свидетелствайте, защото сте били с Мене отначало. Йоан 15:27. Били ли сме с Исус? Да, защото Святият Дух, който пребъдва в нас ни свидетелства за Него. Така че, говорете за Исус по повод и без повод. Божието Слово е силно. Може да ни се противят, може да не ни харесват, може да не ни канят повече там където са ни приемали преди. Това няма значение, нека да чуят. Един ден Святият Дух може да им пропомни думите, които сме им казали. Може този човек на който говорите да не го видите повече. Няколко думи за Исус са благословение и понякога можем да спасим и човешки живот. И така свидетелствайте...

Насърчение
“Не бой се и не се обезсърчавай” (Вт. 1:21) Върви защото “Господ, твоя Бог, който върви пред теб, Той ще се бие за теб…” (Вт. 1:30) и завладей земята защото “Господ, твоя Бог, предава земята пред теб; изкачи се и я завладей…(Вт. 1:21), на теб и синове ти ще я дам, “защото ти напълно последва Господа…” (Вт. 1:36)

Боже прости...
Ако народът Ми, който се нарича с Моето име, се смири и се помоли, и потърси лицето Ми, и се отвърне от нечестивите си пътища, тогава ще послушам от небето, ще простя греха му и ще изцеля земята му. (2 Лет. 7:14)
Нека да се обърнем към Бога със смирение и прошка и да потърсим Лицето Му и да кажем: Боже, прости греха ни, изцели земята ни и благослови България!


Слушане на проповеди - Дерек Принс

Слушане на проповеди (на български) - Дерек Принс.

Молитва – Притчи 3:5-8
Уповавам на Господа от все сърце и не се облягам на своя разум. Във всичките си пътища признавам Него и Той оправя пътеките ми. (Пр. 3:5-6) Не ходя в пътеките на грешните и по съвета на нечестивите, и не стоя в събранието на присмивателите, но се наслаждавам в закона на Господа и от него се поучавам ден и нощ. (Пс. 1:1-2)
Твоите думи Боже не се отдалечават от очите ми и ги пазя вътре в сърцето си и още в нощно време сърцето ми ме учи. Думите на устата ми и размишленията на сърцето ми нека бъдат угодни пред Тебе. (Пс. 19:14; 16:7)
Твоето поучение и Твоето знание е по-добро отколкото избрано злато. (Пр. 8:10) Твоите заповеди, когато ходя ще ме водят, когато спя ще ме пазят, когато се събудя Ти ще разговаряш с мен. (Пр. 6:22)
Не мисля себе си за мъдър, но се боя от Теб и се отклонявам от зло. Това ще бъде изцеление за тялото ми и освежителна влага за костите ми. (Пр. 3:8) При тихи води ще ме водиш и ще съживиш и освежиш душата ми, и в пътеки на правда заради Името си Господи. (Пс. 23:2-3)
Амин!


Проповеди - Дерек Принс
или тук:
https://www.dropbox.com/sh/u9kh6gxpoz9r0ji/AAAowFQSopTaCa38VTyk9tq_a?dl=0

Кликнете с мишката на връзката по горе и си изберете поучение да слушате!Може да слушате някои от поученията тук:
01. kakvo shte napravi bojieto slovo za teb - 1 част


02. kakvo shte napravi bojieto slovo za teb - 2 част


05. usilni vremena - 1 част


06. usilni vremena - 2 част


07. usilni vremena - 3 част


08. kak da prilagame kravta


09. Hodataistvo - 1 част


10. Hodataistvo - 2 част


11. Sadete spravedlivo


12. Pravoto da sadim


13. bez bashta niama semeistvo


14. sviatost kato isusovata


15. Sluguvane.mp3


16. vzaimootnoshenia - 1


17. vzaimootnoshenia - 2


18. Chuvane na Bojia glas


Прочетете Цялата Статия...