Стих от Словото

Но и вие свидетелствайте, защото сте били с Мене отначало. Йоан 15:27. Били ли сме с Исус? Да, защото Святият Дух, който пребъдва в нас ни свидетелства за Него. Така че, говорете за Исус по повод и без повод. Божието Слово е силно. Може да ни се противят, може да не ни харесват, може да не ни канят повече там където са ни приемали преди. Това няма значение, нека да чуят. Един ден Святият Дух може да им пропомни думите, които сме им казали. Може този човек на който говорите да не го видите повече. Няколко думи за Исус са благословение и понякога можем да спасим и човешки живот. И така свидетелствайте...

Насърчение
“Не бой се и не се обезсърчавай” (Вт. 1:21) Върви защото “Господ, твоя Бог, който върви пред теб, Той ще се бие за теб…” (Вт. 1:30) и завладей земята защото “Господ, твоя Бог, предава земята пред теб; изкачи се и я завладей…(Вт. 1:21), на теб и синове ти ще я дам, “защото ти напълно последва Господа…” (Вт. 1:36)

Боже прости...
Ако народът Ми, който се нарича с Моето име, се смири и се помоли, и потърси лицето Ми, и се отвърне от нечестивите си пътища, тогава ще послушам от небето, ще простя греха му и ще изцеля земята му. (2 Лет. 7:14)
Нека да се обърнем към Бога със смирение и прошка и да потърсим Лицето Му и да кажем: Боже, прости греха ни, изцели земята ни и благослови България!


петък, 11 декември 2009 г.

Добро Утро с песен.....Достойно е Агнето!

Worthy is the Lamb!  Достойно е Агнето!

Darlene Zschech - Дарлин Зех автор и изпълнител

Благодаря Ти за кръстта Господи
Благодаря Ти за цената която плати
Понесъл моя грях и срам
С любов Ти дойде
И донесе чудна благодат

Благодаря Ти за тази любов, Господи
Благодаря Ти за прободените ръце
Измий ме в Твоя очистваш поток
Сега всичко което знам
Твоята прошка и прегръдка

Достойно е Агнето!
Седящо на трона
Увенчан с много корони
Ти царуваш победоносно

Нависоко и издигнат
Исус Сина на Бог
Любимият на небесата разпънат
Достойно е Агнето!
Достойно е Агнето!


Свидетество и Песен......Да ходим чрез Вяра!

Jeremy Camp...да ходим чрез вяра


Или гледайте на Youtube.


Няма коментари:

Публикуване на коментар